Slide 1 Slide 2
HOME referenties wat doen wij projecten samenwerken materiaal contact
Elektro installatiewerk
Groepenkasten
Zegelrecht
Zonnepanelen
Data netwerken
Verlichtingsinstallatie
Intercom installatie
Inspectie/ keuren van installaties
DuurzaamElektro installatiewerk
Aanleg, uitbreiden en wijzigen elektrische installaties, licht en krachtinstallaties.

Nieuwe keuken:
Krijgt u een nieuwe keuken dan kunnen wij het leidingwerk voor u uitvoeren. Door onze jarenlange samenwerking met een loodgietersbedrijf kunnen wij  het totale leidingwerk uitvoeren. Dus voor gas, water, elektra en CV leidingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mechanische ventilatie:
In de renovatie- en vervangmarkt plaatsen wij ventilatoren met radiografische schakelaars. Met deze schakelaars is het mogelijk om op meerdere plaatsen de ventilator te bedienen bijvoorbeeld keuken, toilet en badkamer. Het voordeel hiervan is dat er geen extra leidingen aangelegd moeten worden dus geen hak en breek werk.

Rookmelders:
Sinds het bouwbesluit van 2012 is het verplicht om in verkeersruimten van woningen rookmelders te plaatsen die onderling met elkaar gekoppeld zijn.
In bestaande woningen kunnen wij het koppelen van de rookmelders radiografisch uitvoeren. Het voordeel  hiervan is dat er geen leidingen aangelegd moeten worden.

Noodaggregaat:
Aangezien er steeds meer storingen in ons energienet voor komen wordt de vraag naar een eigen energievoorziening steeds actueler. De aansluiting van een aggregaat op het net van de energiemaatschappij kunnen wij voor u uitvoeren.
ADRES

Krins Elektro
Oranjelaan 33
7431 AA Diepenveen
T 0570-592783
Krinselektro@kpnmail.nl
home
referenties
wat doen wij
projecten
samenwerken
materiaal
contact


web analytics